Om ninjaene

Dette er bloggen til det lille filmproduksjonsselskapet Ninjafilm, som holder til i Trondheim. Mer informasjon om oss finner du på nettsiden vår her, men du skal få vite litt om oss her også:

Astrid, Thomas, Eli og Gine gjør lidenskapen til business i dette hjertebarnet av et foretak. I bagasjen har vi bred og variert erfaring fra filmmiljøet i Trondheim.

Hvorfor Ninjafilm? Det hele startet da en ung og lovende Astrid ferierte på Bornholm og bestemte seg for at hun ville ha et filmproduksjonsselskap når hun ble stor. Som sagt, så gjort, og i dag er hun daglig leder.

 

Astrid Thorvaldsen er selskapets regissør, daglig leder og svar på Tarantino. Hun ter seg stort sett som folk, foruten når andre lager kvalm på kino. Astrid fullførte våren 2014 sin mastergrad i film- og videoproduksjon ved NTNU.

Du kan nå Astrid på astrid@ninjafilm.no

 

Eli Nygård er selskapets lydoperatør, både på sett og innen lyddesign. Utstyrt med headset og en lang og nysgjerrig mikrofon, får Eli alltid med seg alt som skjer på sett. Eli fullfører i disse dager en mastergrad i film- og videoproduksjon ved NTNU.

Du kan nå Eli på eli@ninjafilm.no

 

 Thomas Lind er teamets nøkterne nordlending og stjernefotograf, og har visjoner så store og grandiose at innspillingslederen blir nervøs, men det ender alltid opp med å bli utrolige resultater. Thomas fullfører i disse dager en mastergrad i film- og videoproduksjon ved NTNU.

Du kan nå Thomas på thomas@ninjafilm.no

Gine Moen Kirkholt er firmaets nevrotiker og ser begrensninger og kriser der andre ser muligheter. Dette kommer imidlertid godt med i jobben som administrativ leder, produsent og innspillingsleder på sett hvor vi lander på en gyllen middelvei. Gine er på det femte året på psykologutdanningen ved NTNU.

 

Du kan nå Gine på gine@ninjafilm.no